Први дан зиме

Данас је почео да пада снег, мислим по трећи пут ове године. Али овај је најавио долазак зиме, најкраћи дан у овој години, и дан када је Никола добио рупицу на левом уху.

По онако прилично хладном времену, док је падао први зимски снежић ове године, Даца и ја смо водили Николу на бушење уха.

Прво је био миран и поспан, а онда смо ушли у златару „Ђани“ и раскомотили га. Све до тренутка кад је пиштољ „пукао“, Никола је био миран. А онда је заплакао (прва слика). Међутим, веома брзо је престао да плаче, чак пре него што смо напустили златару.

На путу до куће је заспао у мамином наручју, па смо га по доласку кући спустили на кревет (друга слика). Али, не лежи враже, за пар минута је отворио очи и престао да спава (трећа слика).

Сада оба брата, и тата, имају „бушне уши“ :)

А што се тиче Линукса, још увек је у току преузимање mirror-а Слеквера са ЕТФ-а. Остало је још око 400 KB до краја. А након тога… повратак отписаног :)

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

8 мишљења на „Први дан зиме“

  1. Гиго, кад порастеш, кашће ти се само :) И, што јадна деца? Па они тако добијају самопоуздање и то им помаже у каснијој идентификацији (тата им аједну минђушу, мама има четири), али, не разумеш ти то :)

  2. О Федора Кор-у нисам никада размишљао, нити ћу. Једном сам пробао, заправо почео сам, са Црвенкапом 6.1 (чини ми се), и схватио да то није за мене (тек мнооого касније :) а проблем и јесте што тај што не волим дистрибуције које ми саме подесе све и ја само радим.

    Ја сам од оних што воле сами да наместе оно што им недостаје у дистрибуцији.

    Хвала најлепше на савету, немам ништа против Федоре, али је не миришем на свом кућном компу :)

  3. Ајде кад си се већ дотакао Бога и онога што је Бог желео да створи: И Бог створи човека, Адама. И после од његовог ребра створи жену му, Еву. И они родише Авеља и Каина. И Каин уби Авеља (из љубоморе). И после се људи намножише.

    Питање гласи: ако су „остали“ живи само Адам, Ева и Каин, одкуд онда сви остали људи? Ко су им отац и мајка?

    На шта циљам? На то да Бог није хтео да мајка (Ева) и син (Каин) имају заједничку чељад, али се тако десило.

    Што ће рећи, грешни смо сви ми још због те девијације наших предака, тако да нарушавање Божије воље да људима уши нису бушне представља мали грех. А и некад се мушкој деци бушило уво и „качила минђуша“ зарад чувања од злих сила или неке такве муње, па је све то сад ОК… :)

    А пази, опет ти да си „глуп“, шта си запео, нећу то да ти признам никад, па и да јеси ;)

    Е, и да, Бог се пише са великим Б

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *