Још један крај

Још нешто мање од шест сати траје ова 2004. година. Кад сумирам резултате, можда једна од најактивнијих у последњих десетак година, бар што се мене лично тиче. Кренуло је од почетка године, преко лета, па до краја, све некако испуњено активношћу и спонтаним догађањима. Напокон, добио сам (другог) сина Николу у овој години, а није било бомбардовања, тако да ми је ИПАК посебна (Михаило се родио оне јебене ’99. кад су нам бомбе падале по главама).

Ту су и велики кућни послови и куповина нових ствари за кућу, први љубавни јади мог старијег сина, први сусрет са FreeBSD-ом, неки ситни приватни послови… па на послетку, ове године сам коначно смотао петљу и платио за своју Интернет презентацију и домен са својим презименом, по други пут почео са прављењем родослова, направио фотографску галерију, и за мало да заборавим, купио свој први дигитални фото–апарат :) Али, недовољно је све то, желим ја и више и боље. А искрено, могу и више и боље :)

Желим… желим… желим да у следећој години коначно седнем и сложим моје старе песме, пронађем спонзора и доброг издавача и коначно издам ту дуго планирану збирку песама. Желим да пронађем неки споредни, хонорарни послић, што у принципу може да се изведе прилично једноставно, само требам да натерам себе да седнем и напишем неки текст :)

Трећа жеља, да се мојој драгој женици и мени оствари жеља коју желимо већ шест година, а ми знамо која је то жеља, ви не морате знати :)

Четврто, да напишем бар пет пута више 3плX прича за хонорар него што сам ове године (није да ме је мрзело да их пишем, него ме је мрзело да о њима и размишљам :)

Ове године нисам слао „електронске“ новогодишње честитке, мада сам претходних то практиковао, уз неку несвакидашњу поруку. Ове године ме… једноставно мрзи. Не, ипак, мислим да имам неких других паметнијих ствари да урадим до поноћи, невезано за комп. Мада, послао сам честитке на пар форума које посећујем… шта, није довољно? Ма нема везе, они који ме знају неће ми замерити, јер знате како је, жена, мала деца, нема се кад ;)

Ето, толико за ову годину „Уркетових записа“.

СВИМ ЧИТАОЦИМА УРКЕТОВИХ ЗАПИСА ЖЕЛИМ ДА НОВА 2005. ГОДИНА ДОНЕСЕ СРЕЋЕ, ЗДРАВЉА, РАДОСТИ И БЛАГОСТАЊА! ЖИВЕЛИ!

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Још један крај“

Затворено за коментаре.