Прва ГНУзила

Поштовани пријатељи,

Са малим закашњењем вас обавештавам да је 30. новембра 2004. године публикован први број магазина за популаризацију слободног софтвера на српском језику Гнузила.

Реализатор овог пројекта је „Мрежа за слободан софтвер“.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Прва ГНУзила“

  1. Ја се само надам да ће се пријавити већи број људи вољних да помогну и допринесу што квалитетнијим текстовима и предлозима на унапређењу часописа, и да нам неће стати као што све обично стане после почетне еуфорије…

  2. Урке, видео сам на фсн форуму да си предложио да поставиш код себе мирор. Да ли ће бити од тога нешто? Проблем ми је јер сам већ скинуо 4мб а онај сервер ми не дозвољава да наставим преузимање. Шта да ти кажем осим – дајал уп!

  3. Шта да ти кажем. Не знам, нисам паметан :)

    Пази, ја могу одмах да ставим датотеку код мене, АЛИ, проблем је што онда неће функционисати бројач преузимања, а то је од изузетне важности за ГНУзилу.

    Јави ми се на е-пошту па да ти ставим привремено да преузмеш остатак од мене wget-ом, али то не практикујем.

    Кад буде постављено званично огледало ГНУзиле код мене, то ћу да раструбим на све стране, а до тада, можемо само овако да одрадимо посао :)

    Јави ми се значи преко формулара за контакт (имаш линк у левом менију на врху) и даћу ти УРЛ са кога можеш да скинеш ПДФ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *