Оптимално летовање

Ове године (вероватно, пошто нисмо планирали) не идемо на море у току лета (ч. летовање), али не значи да до септембра можда и не одемо.

Обзиром да смо се прошле године жестоко сморили чекајући петнаести дан за повратак „са летовања“, сада се већ питам, колико је оптимално времена потребно да се на мору одмориш а да ти не постане обавеза искоришћавање тог слободног времена?

Да ли је седам дана премало или довољно, обзиром да су сви аранжмани код туристичких агенција углавном 7 или 10 дана? Једно је сигурно, док Даца и ја не кренемо сами на летовање, или деца буду довољно велика и самостална да се могу старати о себи, више од 10 дана не долази у обзир.

Занимљиве везе: Бокешки речник

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

8 мишљења на „Оптимално летовање“

  1. Ja volim da odmor provedem aktivno. Par dana izležavanja pod suncobranom i dokoličarenje mi je i više nego dovoljno da se zamorim od odmora. Ali, ako je tu rent-a-car, pa obilazak okolnih atrakcija, deset dana je svakako malo :)

  2. Ахахахаха. Одвратан си :) Није да ми се ова подразумевана највише свиђа, али је некако најпрегледнија… док не пронађем неку која ми се више допада. И тако синоћ сређивајући снимке екрана од пре Христа, налетим на записе са темом коју сам ја правио (веома заобљени углови) још док сам користио bBlog машину, па помислих у моменту да портујем ту тему на WP… ко зна, свашта се може десити ;)

  3. Занимљиво, и ја ове године, као и ти прошле, идем у Игало на летовање, 10 дана (довољно). Читао сам твој запис од прошле године и гледао мало слике пошто раније нисам био у Игалу. И могу ти рећи да ми се доста свиђа, изузмимо класичне црногорске гостопримствене чаролије на које сам навикао, а плаже, бар по сликама су онакве какве волим. Сморити се толико нећу јер идем са девојком, нема дечурлије и тако то :)

  4. Počeo sam ovde da pišem komentar koji je pokazao ozbiljnu tendenciju da preraste u samostalno književno delo pa ga prebacih na svoj blog, a ovde ću samo kratko reći dve stvari: Ne želim da idem u CG i da dajem pare nadobudnim „što_ste_došli_kod_nas_na_more“ crnogorcima i kad i ako se steknu uslovi (vreme i novac) odoh lepo u Grčku pa makar čekao još tri godine (do tada roštilj, hladno pivo i lepeza)…

  5. Ja sam se jučer vratio s mora i po prvi puta nakon 18 godina sam na moru ostao duže od 5 dana – čak 8 punih dana :)

    Ha čuj, to je odavno postao preveliki luksuz. Iako sam bliže moru nego ti, svejedno mi je to jedva priuštljivo. Da kojim slučajem od cure starci nemaju apartman na moru, sumnjam da bih u posljednje 3 godine uopće vidio mora. Ali također mislim da je više od 10 dana stvarno previše. Meni vrlo brzo dosadi ljenčarenje pa…

    Ne znam za CG jer tamo nikada nisam bio, ali u Grčkoj sam bio pred 10 godina i tamo je stvarno odlično. Tada još nisu bili na eurima pa je bilo relativno jeftino u odnosu na ostale zemlje (ne znam kak je danas po pitanju cijena), a usluga je bila stvarno vrhunska. Preporuka za one koji iz nekog razloga ne žele u CG.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *