Дударим поново јаше

Ако пратите блогосферу са „ових“ просотра, онда вероватно знате и за анонимног блогера који је себи наденуо име Дударим и под њим објавио сијасет фантастичних животних прича наоштрених хумором који никога не оставља равнодушним. Ако за њега знате, онда се радо сећате сваког новог чланка који је написао и објавио, и који смо читали и изнова се смејали свако мало… све док се није „трагично дисконектовао 12.02.2008. године после дугог и тешког блоговања“, а верне читаоце оставио у туги и жалу за здравим смехом.

Али! Контроверзни „ујка Шуле“ (који је Дударима подмићивао колачима за нешто дивикс филмова) „…пронашао је испод Дудијевог кревета свеску са којекаквим необјављеним расписанијем. Обзиром да човек споро куца, извесно је да ће текстове објављивати ретко али нередовно, али биће.“ — БИЋЕ!

Обзиром да је ова вест процурела у јавност пре шест дана, и узмимо у обзир да је „ујка Шуле“ шест дана радио а да ће се седмог дана одмарати, предпостављам да ће сутра (седмог дана се и Бог од посла одмара) почети да прекуцава та писанија и ускоро нас обрадује новим доживљајима малог Дудија.

Је л’ нам се то Дуд вратио са цивилног служења војног рока, или је „само“ накупио новог материјала за писање, остаје да се види… ускоро, кад се наставе „ероцке дисчарџабилне вантазије и прикљученија“ :D

Убр, сад читам и читам и читам овај „таглајн“ и мислим се, како ми ово личи на Бјутија… хм…

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

7 мишљења на „Дударим поново јаше“

  1. Pratim ove vaše blogove relacijom Svet kompjutera-GoranSTX-Urke i onda odem do ovog Dudarima i oduševim se! Stvarno je duhovit,nadam se da će biti još njegovih ‘vantazija i prikjučenija’.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *