Нови „Garland“ за WordPress

Убацио сам подразумевану тему за Drupal портовану на WordPress под називом Garland. Разлог, осим мале промене, јесте и флексибилна ширина теме. На високим резолуцијама типа 1680×1050 гледање сајта предвиђеног за резолуцију 800×600 је у најмању руку заморно и осакаћено.

Записи са Garland темом

Нисам још све дотерао како ваља, али је углавном то то. По који Adsense овде и онде, локализација је (ваљда?) задовољавајућа, и gravatar је омогућен, мало треба средити CSS за листе у менијима, и вероватно још по које фино затезање овде и онде, али отом потом. За неки наредни период од пар месеци, Записи ће изгледати овако :)

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Нови „Garland“ за WordPress“

  1. Проблем са руским рекламама лежи у томе што су Записи комплетно ћирилично штиво. Решење би било пребацим блог да буде комплетно латинични, а то се неће догодити у блиској будућности :) Мислим, замисли да блогујем латиницом! Па пре бих тастатуру поломио, а због немогућности остављања ћириличних порука на елитсикјуритију, тамо већ пар година постујем.

    Такође сам свестан да је ћирилица један од разлога што Записи нису посећени и линковани колико неки други блогови, али не мари – ово и није да чита баш свака шуша, ово је за одабране ;)

    Блоговаћу латиничним писмом када покренем неки блог за промоцију и зараду, а ово је само мој „слободни веб дневник“.

  2. А видиш могао бих слогове чланака да активирам, пошто ми је тренутно све у формату датума, без назива записа. Добра ствар код WordPress-а је што слогови чланака могу да се произвољно поставе, а ја их од када сам прешао на WP пишем латиницом. Само их треба убацити и у оне записе које сам писао на bBlog-у :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *