Нећу БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

МРРРРРРРРРРРЗЗЗЗИИИМММММ ГАААААААА!!!!!!!!!!!!!

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

11 мишљења на „Нећу БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!“

  1. И ти би БРЕктао кад би ти дрљави Firefox пљуцнуо текст који си писао више од пола сата за блог. А КАКО сам га написао, и одеееееее… к’о да га никад није ни било. То не лечи психијатар него yum remove firefox :)

  2. Ма пусти грешке, оне су сада небитне :)
    Текст је био о историји мог преласка на Федору, првим утисцима и како сам „натерао” веб камеру да ради на 2.6.17 кернелу. Са све линковима ка десетак сајтова и форума, решења и трикова. Но, кликнуо сам средњим тастером миша на страну и уместо формулара за унос записа отворила се адреса из клипборда, а сав откуцани текст је отишао у П.М. Јеб*на екстензија за управљање пацовом.

  3. Па обзиром да сам већ толико дана на Федори, АЛИ има неких ствари које ми се не свиђају. Највећа, мада није везана за Федору већ за КДЕ, је што не могу да надерам kxkb да промену распореда тастатуре ради са LeftAlt+RightShift већ морам са Ctrl+Alt+K. И рутина за мултимедијалне тастере на тастатури не препознаје неке комбинације са модификаторима, или они не раде. Такође, YumEx брљави по некад (бескраја петља у прикупљању листе са сервера) и недостатак појединих пакета (који су у бета фази али су стабилнии јако употребљиви, попут digiKam-а).

  4. Е Урке, Урке. Мени се то једном само десило, тј. не то, него ми истекла логин сесија, па сам изгубио цео текст. Од тад, кад год пишем неки дужи текст, на сваких минут-два (некад и чешће) иде контрол+А, контрол+Ц :)

  5. А ти мислиш мени је први пут? Истицала је и мени сесија, види, него сад није била сесија у питању него „пречица са тастатуре“ јер сам са ћирилице уместо на латиничну тастатуру пребацио на енглеску, а онда убо нежељену тастерску комбинацију :)

  6. A vi, momci verujete u „mreža je računar“?
    Ja ni mail ne šaljem (jeste sa yahoo-a) a da ga ne napišem u svom editoru, na svom kompu, sa sve backupom. Bulletproof koncept, ili bar shortcutproof.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.