Месец свега

Сутра се навршава читавих месец дана од како нисам записао нити једну реч. По ко зна који пут, сплет лењости и хроничног недостатка времена уродили су плодом — скоро па запостављен блог. Али зато, сада имам шта да напишем… ваљда :)

Пре пар дана урадио сам интервју са главним човеком за одржавање пројекта Inkscape са намером да читаоце ГНУзиле мало боље упознам са позадином овог одличног програма, а такође сам написао и опширну рецензију верзије 0.43. Синоћ сам са једним ликом са дискусионог канала програма тестирао како ради Inkboard интеграција у Inkscape–у и могу рећи да сам презадовољан. Укратко, у питању је групни рад на пројекту, уживо, тако да сви учесници моментално виде измене и могу да раде своје измене на цртежу који се дели у сесији. Иначе ради преко jabber протокола.

Најновијие рецензије за Свет Компјутера које сам урадио су нешто краћи осврт на Inkscape у прошлом броју и Valknut за децембарско издање.

Аххх, оно најбоље од свега што је прошло и што ће да се понавља а забележио сам у слици. Направио сам нови албум Храна на галерији фотографија. Ево, кад погледам тамо, одмах огладним, и сад сам огладнео…

Следеће, покупио сам доста домаћих филмова са нета. Бар неких двадесетак, и прикупљам и даље. Колекционар :)
Још увек трагам за форматом анимираних чувара екрана и логотипа за мобилне телефоне са монохроматским екраном (првенствено за мој Siemens A57).

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *