А ти си новинар?

Прави је тренутак да објавим прилично битну ствар у мом животу, бар када је реч о ИТ.

Наиме, од марта ове године постао сам сарадник реномираног домаћег ИТ часописа „Свет компјутера“. Тестирам и описујем рачунарске програме, претежно намењене за рад на ГНУ/Линукс оперативним системима, мада нису немогући ни повремени „излети“ у Виндоуз воде.

Списак објављених описа програма са линковима ка тим текстовима можете видети на страници Рецензије.

Из професионалних разлога нећу најавити који сам програм описао за наредни број, али можете да погађате. Недавно сам објавио неке радове урађене у њему.

Објављено од стране

Александар

Самостални веб програмер. Дугогодишње искуство у развоју веб софтвера коришћењем WordPress, PHP, jQuery, HTML5, CSS3 (SASS/LESS).

7 мишљења на „А ти си новинар?“

  1. Хеј пази, можда је њинамп најбољи за њиндовс, али је за PC платформу најквалитетнији „пуштач музике“ је AmaroK, мада још увек не постоји верзија за њиндовс нити ће постојати икада (надам се) :P

  2. На жалост, због доста спема који ситже пез „кепча“ заштите и недостатка времена да дневно бришем на десетине спемерских „коментара“, приморан сам да и даље држим овај додатак активним, а бојим се да је то неизоставни део у комплетном будућем раду мог блога. Једино постоји могућност да мало ушареним овај код, али то кад бурем урадио нови (пастелни) шаблон за блог :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *