Рецензије

Давне 2005. године сам са Јелкетом, Чиваном и осталим ФСН-овцима активно радио на ГНУзила магазину. Већ после првог броја ми је другар, на жалост покојни Војислав Михаиловић (ВојаМ) предложио да покушам и са описивањем програма за „Свет компјутера“. Нисам чекао да ми понови предлог.

Пилот текстови објављени су у рубрици „ПД кутак“ почевши од марта 2005. године, и тако је све почело. Пред крај године ми је уредник Тихомир Станчевић предложио да оформимо нову рубрику „Лаки пингвини“ која би садржала текстове о слободном софтверу, а коју бих ја уређивао. Тако је у јануару 2006. године и званично почела подршка „Света компјутера“ слободном софтверу.

Од августа 2011. године, услед кадровских промена, постао сам и члан редакције као уредник рубрике о слободном софтверу. На овој „функцији“ био сам до истека 2012. године, када сам услед превеликог заостатка са исплатом хонорара и великим бројем других обавеза слободну управљачку штафету предао Стричић Горану.

Форум Света компјутера

На овој страници су излистане везе до свих чланака које сам написао и који су објављени у „Свету компјутера“ закључно са јануаром 2013. године, када сам написао последњи текст.

Laki pingvini

PD kutak

Phone zone

Servis

Aktuelnosti

Na licu mesta

Internet