Recenzije

Davne 2005. godine sam sa Jelketom, Čivanom i ostalim FSN-ovcima aktivno radio na GNUzila magazinu. Već posle prvog broja mi je drugar, na žalost pokojni Vojislav Mihailović (VojaM) predložio da pokušam i sa opisivanjem programa za „Svet kompjutera“. Nisam čekao da mi ponovi predlog.

Pilot tekstovi objavljeni su u rubrici „PD kutak“ počevši od marta 2005. godine, i tako je sve počelo. Pred kraj godine mi je urednik Tihomir Stančević predložio da oformimo novu rubriku „Laki pingvini“ koja bi sadržala tekstove o slobodnom softveru, a koju bih ja uređivao. Tako je u januaru 2006. godine i zvanično počela podrška „Sveta kompjutera“ slobodnom softveru.

Od avgusta 2011. godine, usled kadrovskih promena, postao sam i član redakcije kao urednik rubrike o slobodnom softveru. Na ovoj „funkciji“ bio sam do isteka 2012. godine, kada sam usled prevelikog zaostatka sa isplatom honorara i velikim brojem drugih obaveza slobodnu upravljačku štafetu predao Stričić Goranu.

Forum Sveta kompjutera

Na ovoj stranici su izlistane veze do svih članaka koje sam napisao i koji su objavljeni u „Svetu kompjutera“ zaključno sa januarom 2013. godine, kada sam napisao poslednji tekst.

Laki pingvini

PD kutak

Phone zone

Servis

Aktuelnosti

Na licu mesta

Internet