Зашто ни ове године НЕ идем на БлогОпен

Сви о њему, па мало и ја. БлогОпен је регионално окупљање блогера које се традиционално одржава сваке године, почев од 2007. Осим што на њему значајне личности са блог сцене говоре о занимљивим темама („за некога све, за сваког по нешто“), ја бих примарни циљ овог скупа ставио на упознавање људи који се дуго виртуелно познају преко својих блогова.

Па што онда не идем ако сам већ један од пионира српске блогосфере?

Претходна два пута сам пропустио да се организујем, обзиром да сам лењ по питању путовања.

Ове године се БлогОпен 09 организује 4. и 5. септембра у Нишу, у оквиру манифестације „Е-тврђава“. Најбоље од свега, Вуле је недавно почео да блогује па сам превозну организацију већ добио од њега, али!

Тај 4. септембар је дан кад је у мом селу слава Св. мученик Агатоник. Тог дана се окупи цела фамилија и дивани. Још ономад реших, пошто ове године слава „пада“ у петак, да одем бајсом ако ме време послужи (у петак као неће, али кажу да ће киша падати у суботу и недељу).

Млекар у Книћу
Млекар у Книћу

Још ћу овим одласком обезбедити и материјал да завршим један запис који сам започео пре неколико недеља.

А баш ми се ишло да упознам доста занимљивих жена и људи (добро, ‘ајде @Ivana и @Suske: и девојака и момака :P ). Џебига.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

10 мишљења на „Зашто ни ове године НЕ идем на БлогОпен“

  1. @Suske: Џаба речи кад године побегоше :) Ја сам некак опреспавао период од „сине“ и „брате“ до „чико“ :D

    @Charolija: А на слави, чопор деце. Само три генерације, ал’ разгранато :) Како звучиш, мораћемо да правимо репризу БО09в2 :D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.