II годишње окупљање OpenOffice.org заједнице

У организацији Мреже за слободни софтвер Србија и OpenOffice.org Србија, у пријатном амбијенту етно кафане „Палисад“ у Крагујевцу, у суботу 16. маја од 12:30 до 15:00 одржаће се II годишње окупљање OpenOffice.org заједнице.

етно кафана „Палисад“, Десанкин венац бб, Крагујевац
етно кафана „Палисад“, Десанкин венац бб, Крагујевац

Позивница

Позивамо вас да нам се придружите на другом по реду окупљању програмера, преводиоца, корисника и свих пријатеља пројекта.

Од прошлогодишњег окупљања у Новом Саду објавили смо потпуне локализације издања 3.0 и 3.1 и удвостручили број корисника. Интегрисали смо се у узводни пројекат и усвојили процедуре провере квалитета неопходне за објављивање званичних издања.

Поделите са нама задовољство због постигнутих резултата и не пропустите прилику да се укључите у одређивање правца даљег деловања.

Кафана је у пријатном окружењу парка Шумарице, а Математички факултет у Београду нам је помогао да обезбедимо кафу, сокиће, неко послужење. Екипа је таква да је добра атмосфера загарантована.

Иако је упознавање, повезивање и дружење основни циљ догађаја, ипак ту је и мали радни део са циљем да се одреде неке смернице за даљи развој пројекта, а предложену агенду преузмите као ODT или PDF документ.

Мапа са обележеним путањама за долазак из правца аутобуске станице, аутопута и Краљева налази се на адреси bit.ly/ooo2kg.

Сигурно је да ће постојати група која организовано креће из Београда у 10:00, очекујемо и групу из Новог Сада, па се свакако јавите око организације превоза.

Видимо се!

локализовано издање OpenOffice.org 3.1
локализовано издање OpenOffice.org 3.1

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

5 мишљења на „II годишње окупљање OpenOffice.org заједнице“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *