Нови домаћин, нови гости

Свечано објављујем да су Записи коначно стигли на нови сервер код домаћина чика Синише Бобића. Ја се искрено надам да ће (углавном) све функционисати најмање као и раније, а у сваком случају боље него пре :)

Записи су пресељени још пре неколико дана и редовно ажурирани свежом MySQL базом како се не би изгубили коментари који евентуално стигну у међувремену. Од других новитета су унапређени портал urosevic.net, одељак презентације са (застарелим) еротским причама, и упеглана контакт страница са позајмљеним дизајном…. УПС! Страшно какав је остао опис садржаја и кључне речи за контакт страну! Tрчим то одмах да изменим док није касно :D

Такође објављујем два нова блога — веб стране, које сам започео претходних дана, док је трајала „транзиција“ Записа:

  1. На адреси urke.blogspot.com налази се видео блог са избором филмова за гледање директ’ са нета. Филмови су хостовани на Google Video и сродним серверима, квалитет слике и звука прилагођен је за гледање преко мреже па не треба очекивати HD угођај.
  2. На адреси zavisnost.wordpress.com поставио сам садржај давно обустављеног пројекта о зависности од Интернета који сам такође давне 2001. и 2002. године радио са другом Миланом Урошевићем. Информације су застареле јер се односе само на општу зависност од Интернета, при чему недостаје детаљна анализа проблема зависности од друштвених мрежа, мрежних игара, форума, дискусија и др. Стара презентација је и даље на адреси ehtml0.tripod.com док адреса e-html.eu.org доводи на нову страницу.

До нових новитета и нових записа, остајте здрави, лепи и весели ;)

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

5 мишљења на „Нови домаћин, нови гости“

  1. Pogledah jedan film na onom blogu . Super ti je ono..
    A ovo za zavisnost, to ne moram da citam, priznajem da sam zavisnik, ovisnik, bolesnik i sve sto je vezano za net.
    Probacu malo da se skinem???Ne znam kako cu, ali moram malo da oladim, preterah…

    Super si odradio prelazak na drugi server.

  2. @Deda: Хвала Деда на похвалама :) Филмићи су занимљиви, није неки топ квалитет, ал’ боље него ништа кад нема боље )док нам не уведу вишемегабитне линкове ко у белом свету) :) Прелазак на нови сервер је био безболан, још да сви провајдери освеже ДНСове па да се врати стара „посећеност“ од пар стотина посета дневно (са све фидовима) :)

    А што се зависности тиче, сви ми што блогујемо, цвркућемо, и по осталим друштвеним мрежама висомо смо дубоко загазили… ал’ се бар малко контролишемо. Има и горе, само да знаш. Чим можеш једно летовање без нета, онда није страшно ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *