Као да је било некад

Национални јавни сервис за информисање, озлоглашени РТС (коме плаћамо глобу), после много времена направио је нешто због чега му можемо опростити претплату за пар месеци.

Милан Младеновић, оснивач и глава једне од најутицајнијих група с краја прошлог века, Екатерина велика, у недељу, 21. септембра напунио би 50 година, да је жив. Н ажалост, умро је у 36. години од канцера, 5. новембра 1994. године у Београду. Тим поводом је 21. септембра у 19:30 на РТС2 емитован први део документарног филма Душана Весића „Као да је било некад“. Други део емитован је 28. септембра у 19:40, такође на РТС2, а преостала су још два дела који ће бити емитовани 5. и 12. октобра.

Ако нисте одгледали прва два дела, РТС је архивирао оба, а вероватно ће и преостала два дела након емитовања. Доступни су на адреси tinyurl.com/ekv-podcast.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

9 мишљења на „Као да је било некад“

  1. E fala za link. Uhvatio sam pola prvog dela, a drugi sam nonšalantno propustio (izgubio sam naviku gledanja TV-a). Nažalost, sada mogu da naprave i petu epizodu o drugim umetnicima iz te generacije, kao što je Sonja Savić… Zaista nesrećna družina…

  2. Здрав разум и логика налажу да ће после објављене све четири епизоде РТС објавити ДВД. А ово вреди имати на ДВДу. Тако да, можда нам Дјед Божичњак на поклон донесе један ДВД „Као да је било некад“ ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *