Госпођо, ја сам ожењен

Ево још мало брачног хумора, но овога пута сложеног у добар виц. Ово би се могло узети као могуће решење за ситуацију када лепша половина не верује да јој је супруг веран и да када излази не иде да се нађе са другом женом већ са другарима у кафану (или пивницу, како год).

Муж се ујутро пробуди мамуран. Кад је отворио очи, прво на ноћној витрини угледа чашу воде и два аспирина. Након детаљнијег прегледа на столици поред кревета запази испеглану и сложену одећу, припремљену за облачење. Кућа је блистала и на столу у кухињи пронађе листић на коме је писало:
„Драги, отишла сам у куповину. Доручак је у рерни, јутарње новине на столу.“

Утом дође син и отац га још увек у чуду упита шта се догодило прошле ноћи.

„Ох, тата, дошао си око 3 сата ујутро, пијан к’о земља. Саплео си се на степеницама и разбио мамину омиљену вазу и повратио си по ходнику, па си се онда залетео у врата и зато имаш и модрицу на оку.“

„Аха, али зашто је сад све поспремљено и мама није љута?“

„Кад те је мама одвукла у спаваћу собу и покушала да ти свуче панталоне ти си рекао:
Госпођо, пустите ме на миру, ја сам ожењен!

Убр, ово звучи шашаво, али кажу да „што трезан мисли, то пијан говори“.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

8 мишљења на „Госпођо, ја сам ожењен“

  1. Па моћ’ да глумиш кад си трезан или припит, али кад си у фази „ровац“ (прва фаза „кобра“, друга фаза „супермен“, трећа фаза „ровац“), онда тешко да ћеш успети да одглумиш :)

  2. Не, не, не, не, не синко, та фаза се зове „кобра“ — подупиреш главу која клоњава тако што се чело ослањаш на зглоб руке, међутим, чело склизне са зглоба и побадаш главом у сто. Фигура коју тако псотављена рука формира има облик кобре, па отуда и назив фазе :D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *