Циркуларно писмо (за мушку популацију)

Ако нисте ИТ (не)писмени, а добијете неко досадно циркуларно писмо у своје поштанско сандуче, или вам је једноставно досадно, онда се забавите и пошаљите овакво писмо назад пошиљаоцу и свима са TO: и BC: листе. Ако ништа, бар ће се 1/3 прималаца вашег циркуларног писма добро забавити.

Ово писмо је продукт досаде, а служи како би мушкарцу побољшало  сексуални живот.
У инат осталим понудама и сличним писмима, ово не захтева слање новца,  а добитак је сигуран.
Довољно је посалати ово писмо деветорици својих  добрих пријатеља.  Након тога ошамутите вашу девојку/супругу, ставите је у картонску кутију  (не заборавите отворе за ваздух) и пошаљите је првом пријатељу на листи.  Убрзо, када ваше име буде прво на листи, на вашу адресу ће стићи 823.542  жена/девојака.

Статистички гледано, у тој групи ће бити:

  • најмање 0,5 мис света
  • 3 топ модела
  • 463 дивље нимфоманке
  • 3.243 јако добре нимфоманке
  • 754 жене с наговештајем треће сисе
  • 20.198 жена које доживљају више оргазама одједном
  • 40.198 бисексуалки спремних да те убаце у кревет са својом другарицом

Све у свему, добијате 64.294 жена које су напаљеније, боље грађене,  жељније, мање досадне и укусније од оне коју сте ви послали. Оно што  је најбоље, игра гарантује да нећете назад добити оно што сте ви послали.

НЕМОЈ ПРЕКИДАТИ ОВАЈ СОЧНИ МАГИЧНИ КРУГ!
Један човек је послао овај мејл на 5 адреса уместо на 9 и добио је назад  жену коју је послао, а она је имала још јаче главобоље и постала је  најгора на свету, са свим срањима која по цео дан трабуња и са оним  „ти мене не волиш“ изразом на лицу. Та жена више никада није обукла танге и напрасно се угојила 30 кг. Он је постао импотентан.

Истог дана, други човек, који је био 6 места изнад мене, већ је добио  837 жена и тренутно је на опоравку од изнурености. Испред његове куће  налазе се још 452 картонска пакета с рупама за ваздух.

МОРАШ ДА ВЕРЕРУЈЕШ ОВОМ ПИСМУ!
Ово ти је јединствена прилика да твој сексуални живот крене у смеру који  ти желиш. Без трошења новца у граду, куповине гардеробе, дугих  разговора, мажења, без објашњавања, само је отвориш и креснеш.

Без двоумљења, пошаљи ово писмо деветорици твојих пријатеља.

П.С. Ако немаш девојку, пошаљи усисивач!

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

2 мишљења на „Циркуларно писмо (за мушку популацију)“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *