Духови… у Крагујевцу

Шумарице су део града и насеље у Крагујевцу на коме се налази Спомен парк „21. октобар“. За оне којима историја слабије иде, на том месту су 20. и 21. октобра 1941. године нацисти стрељали 2300 крагујевчана, међу којима је било и доста деце. Наша велика песникиња Десанка Максимовић о том тужном догађају написала је поему „Крвава бајка“.

Шумарице су доспеле у очи јавности како Србије, тако и других држава, по прошломесечном догађају који и даље траје. Наиме, у Шумарицама је службеник Рајфајзен банке пословнице у Крагујевцу сакрио 1.500.000 (милион и по) еура (пре десетак дана је нађено 60.000 швајцараца, а за преосталих 50.000 еура се још увек трага).

Трећа ствар, због које иначе и пишем овај запис, јесте вест која је ономад засенила српску „читалачку“ публику — јесенас су се појавили духови у Шумарицама! Пре пар година су Шумарице облетали „летећи тањири“, али овога пута постоји „необориви“ доказ — фотографија усликана мобилним телефоном!

Духови у Шумарицама
Духови у Шумарицама

Да, да, веровали или не, овај феномен је истражио Курир, пренео је 17. јуна и стручно мишљење неког стручњака за духове и друге „санђаме“, а вест ударио на насловну страну! Чак су сутрадан у чланку „Духови не мирују“ још мало догађај поткрепили стручним мишљењима, духовима, необележеним гробљем, осветом, и др.

Театрално, нема шта. Можда је чак неко и поверовао у ову небулозу. Али, одкуд онда нашој браћи русима још у мају ова иста фотка, само у пуној величини и квалитету, а послао је баћушка Рус редакцији руског сајта?

Блах, ко овде кога јебе, руси курир, или курир србе?

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

7 мишљења на „Духови… у Крагујевцу“

  1. Prvo – prvo :) zašto meni FF3 na Archu blokira pristup tom „očevidac“ sajtu? U fazonu „Reported Attack Site!“.
    Drugo, prvo sam pre par godina batalio štampu posle buma desetina dnevnih novina od kojih je makar 5 „najtiražnije i najuticajnije“.
    Zatim sam drastično smanjio dnevnu količinu TV-a (tačnije, skoro da nisam ni pratio).
    Treće i najvažnije – sve potrebne dnevno-političke informacije sam kupio sa par sajtova i na taj način sebi dozirao količinu inputa. Izgleda šašavo, ali mnogo manje sam se nervirao i život je postao daleko podnošljiviji. Mislim, ko će pored celokupne situacije još da se nateže sa žvrljotinama „Kurira“ i „Grand Revije“ i sličnih IQ-killer publikacija?

  2. ЛОЛ и мени блокира „очевидца“. Јако лепо одрађена блокада графички у Ватролији, нема шта. први пут је видим, баш кул ова црвена боја…

  3. Па бре не знам зашто вам блокира. Је л’ 3.0 или 3.0.1? Пошто мени 3.0.1 не блокира, проверио и на бланко налогу. А проверићу и касније са посла. Црвени „води ме одавде“ сам добијао за неке друге сајтове, али не за овај очевидца :)

    Него, то за жуту штампу — а како ћеш да се ваљаш од смеха ако не прочиташ по коју њихову небулозу, попут ове? То је оно, да није тужно, било би смешно.

  4. Као што сам и мислио, ни „Ватролија“ 3.0.1 на Виндузу не упозорава за приступ очевиДцу. Онда су вероватно гремлини, или ови духови са слике :D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *