Како да N70 личи на iPhone

Знате ону чувену нову платформу коју је сковао Apple, она што има екран осетљив на додир, нови концепт организације интерфејса а служи мобилној комуникацији и као дигитална бележница, што на сам поглед код гледаоца изазива ВАУ! ефекат (разјапљена вилица до груди, бале висе до пупка, очи испале на пола метра из главе, а из носа већ кренула слина)? Да, говорим о чувеном iPhone-у.

Е, док ми у руке не дође то чудо теКнике, задовољићу се да мој n70 макар мало личи на њега, ако не може по карактеристикама и габаритима, онда изгледом софтвера.

Тема је Leo S60 iPhone, оригиналне мелодије могу да се преузму са нета, и то онда звучи ВАУ! кад се намести, а изгледа ВАУ! као ово овде:

Leo 860 iPhone: desktop Leo 860 iPhone: kontakti

Leo 860 iPhone: galerija Leo 860 iPhone: poruke

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

11 мишљења на „Како да N70 личи на iPhone“

  1. Виџете сам искључио јер ми руже „десктоп“ :)

    Иначе, овако ми је функционалније јер сам функције пет иконица поставио на џојстик, и то:

    • лево: нова порука
    • десно: контакт
    • горе: списак обавеза
    • доле: белешке
    • центар: менаџер датотека

    Уз сарадњу са софтверским дугмадима за поруке и календар, медиа плејер на медија тастер и веб претраживач на веб тастер, више ми пречица и не треба :)

    А што се mt:s-а тиче, бих дуго на Телнору, па мало да променим :D

  2. wow! pa ovo je EXTRA tema, ali ne mogu da pronadjem ove originalne meldoije, link izgleda nije validan, neko je to tamo sklonio.. imas li ime tih melodija, da probamo da ih pronadjemo negde drugde, ili ti mozda da okacis to negde? :)

    kul find anyway, thx!
    dootzky

  3. Одеш на горњи линк Leo S60 iPhone и тамо кликнеш на дугме Download. Преузмеш ACE архиву на свој рачунар, распакујеш је unace деархивером и добијени .sis инсталираш преко PC Suite-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *