VaScrSaver Wild на српском

Кад не ради ништа, ово моје ново мобилно сокоћало оде у StandBy статус и покаже једну малу линију са тренутним датумом и временом. Међутим, то ми је превише ситно, па сам мало потражио неко боље, уочљивије решење. Као једно од „лепших“ је чувар екрана VaScrSaver The Summon Work који је приде и бесплатан. Пакет тема за овај чувар екрана можете преузети одавде, а ја сам прилагодио тему Wild тако да показује локализоване називе дана у недељи, као што се може видети на приложеним сликама.

VaScrSaver уживо VaScrSaver приказ

Одавде можете преузети пакетић са модификованом темом VaScrSaver Wild на српском.

Објављено од стране

Александар

Самостални веб програмер. Дугогодишње искуство у развоју веб софтвера коришћењем WordPress, PHP, jQuery, HTML5, CSS3 (SASS/LESS).

9 мишљења на „VaScrSaver Wild на српском“

  1. Наравно да нисам. Имам фирмвер 5.0638.3.0.1 и ради ми одлично. При томе, чини ми се да је то последњи фирмвер за N70, па нема потребе експериментисати са тиме… за сада :)

  2. Чек, полако :) Каквим TIM-овим подешавањима? Ово и јесте најновији званично доступан фирмвер са NOKIA сајта. Нема ни „Т“ од TIM софтвера/фирмвера који је раније био на телефону ;)

  3. 5.0647.3.0.1 је фирмвер за Шпанску Orange мрежу, т.ј. њихов модификовани фирмвер. Последња званична Nokia верзија фирмвера је 5.0638.3.0.1 и њу као најновију нуди онај онлајн апдејтер :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *