Матер вам јебем!

Данас пред крај рада кренем на сајт да видим има ли нових коментара на записима, кад ме дочека

Дифејсован блог
Дифејсован блог

Дакле, данас, 11. августа 2006. године у 11:59 веб хостинг сервер хостинг маније ухаковали су турски крекери. Све index.* и main.* су заменили својим садржајем а побрисали све login.* стране (вероватно су још неку керефеку направили, али сам ја углавном видео те промене).

Нису дирали остатак садржаја нити су дамповали базе података. Д куешчн из: зашто су то урадили (какав јебени рат то спомињу)!?

Одох да радим… хммм…

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

6 мишљења на „Матер вам јебем!“

  1. Hm, smejali smo se svi kad su napadali digitalov forum, kad eto, pređoše i na lične sajtove… Turcima nešto fali, a to nisu srpski turisti…

  2. Lepo ja kazem batali umetnost i slobodan software Urke. Jok, neces da slusas nego kacis clanke kao sto je „Slobodna SRBIJA!“, pa jos povrh svega odaberes domacu hosting firmu koja se posle upada hakera i ne udostoji da prizna da je zasrala – na njihovom sajtu nema ni reci o trucizmima na sajtovima korisnika – osim ako probas da odes na forum – a tamo … Sramota – kakva neozbiljna firma … cccc

  3. Još da su im barem stranice na engleskom pa da razumijemo koji su to konkretni motivi njihovog hackiranja. Možda borba protiv terorizma ili kurdskog separatizma? Tko zna, možda čak i saznamo uskoro.

  4. Све све, али да Урке хостује сајт код домаћих шалабајзера, то нисам очекивао. Хостуј тамо где и ја хостујем, супер су ;)

    Твој сајт је већ четврти који сам видео да је дифејсован (а да нисам тражио): БалканСАТ, ТеслаБГ (средња школа), Хостингманија и твоје мезимче.

Затворено за коментаре.