Тема иконица Gnomaws 0.2

Ових дана сам толико слуђен, да сам пре два дана, 12. фебруара пред поноћ, заборавио да у „рођеним“ записима објавим оно што сам објавио на другим местима (читај форумима). Нечувено. Али, није ми први пут :)

Дакле, урадио сам око 80% Gnomaws теме иконица за Claws Mail. Ово сам започео да радим још пре скоро пола године, али сам после израде главних иконица застао. Пре неки дан видим да се појавила нова тема за Канџе, која искрено и није нешто по мом укусу, па рекох дај да завршим ово што сам (за)почео пре ихааај колико. Још сам и на freshmeat.net/projects/gnomaws пријавио нови пројекат и направио веб страну за презентацију теме. Успут, прилагодио сам и страну за презентацију моје старе SylZilla теме за Канџе коју сам правио пре две године.

И тако, радим, а не бележим где бих требао да бележим. И да не заборавим, данас сам написао један од два обећана текста за нови број ГНУзиле – „Разговор с поводом“, док текст о GIMP-у нисам написао из једноставног разлога – недостатак инспирације. Можда звучи чудно, али да бих ја писао било шта, морам да имам инспирације и креативне нити за то што ћу писати, иначе нема ништа од доброг текста. Па сам тако прескочио ГИМП овог месеца, опседнут немким другим стварима. Ипак мислим да треба урадити мало али добрих текстова него много неквалитетних текстова.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *