Папирологија SUX 4× (крај)

А коначно се ова, фактички десетодневна али реално вишенедељна, сага о папирологији завршила.

Дан девети – четвртак (трећи)
Са свим потребним папирима у току преподнева одјурим до оног другог центра у вртићу „Нада Наумовић“ да бих предао потребну документацију, сачекам малу гужвицу, кад оно, наводно здравствена књижица није оверена и треба копија картице текућег рачуна за мајку, не може очева, и не може YUBA karтица него обична (приде). Рекох ја да ће то да се заврши још данас, али како Никола није хтео да спава, ништа од тога. Остало је за десети дан.
Успут установим да је здравствена књижица ИПАК оверена до августа, па се не оптерећујем више тим глупостима ћораве службенице.

Дан десети – петак (трећи)
Око поднева одем са Даиом у Националну штедионицу, отвори она текући тамо за пар минута, копирамо картицу, одемо у вртић, извадимо потретну документацију и предамо је. Добијемо папирић као потврду да је документација предата и добијемо информацију да ће на кућну адресу да стигне решење о родитељском додатку за мајку.
Сад још остаје да се стрпимо и спасемо док не стигне све то и док неизвесна сума новца не легне на новоотворени текући рачун.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *