Напокон родослов

Прошло је много времена од како желим да саставим уводни текст за родослов презимена Урошевић, како бих сакупио податке и окупио људе широм мреже који се тако презивају. На послетку, овај домен сам и отворио са тим циљем на уму.

Мој пријатељ Милан ми је скренуо пажњу и на чињеницу Крсне славе која се слави у фамилији. Јер, и он се презива исто као и ја, али славимо различите славе. Та ситна разлика показује да нисмо у родбинској вези. Мада сам мишљења да ипак потичемо од истог курајбера (четрнаесто колено у родослову је курајбер, да не буде забуне), али без детаљних података о мом пореклу не могу то да тврдим.

Ја сам сакупио нешто мало података о породицама Урошевић (по оцу) и Бусарац (по мајци), али је то недовољно да бих био задовољан, тако да настављам са истраживањима. До сада прикупљене чињенице сам сложио у родослов.

Ако неко има било каквих информација, нека ме обавести или преко ове теме, преко формулара за контакт (линк је на дну стране) или на адресу е-поште на страни родослова.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

8 мишљења на „Напокон родослов“

  1. Хвала Лилит, лепо од тебе што мислиш на мене :)

    Него, иако ћу ИПАК искористити ово што си ми предложила, било како било, више волим да исчукам ручно књигу родослова на српском језику :)

    Али, неће да се баци, у сваком случају. Хвала на лепим речима, узвратићу ти истом мером ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *