Clock2D у акцији на мом лаптопу

Тачно време преко целог екрана

Усмерите своје веб прегледнике на адресу www.clock2d.com, подесите параметре сата, кликните на дугме Full и добићете „показивач тачног времена“ преко целог екрана.

Clock2D у акцији на мом лаптопу
Clock2D у акцији на мом лаптопу


Clock2D је флеш веб апликација која показује тачно време у прозору веб прегледника према унапред одређеним параметрима. Што се основних визуелних поставки тиче, омогућава приказ времена у формату 12 и 24 сати, са или без приказа секунди. Овде се завршава мисао да је у питању само „обичан сат“.

Осим што омогућава избор једне од 11 тема, могуће је у позадини слушати музику са Интернет радија, било да се одабере једна од предефинисаних станица, било да је то додата омиљена радио станица или тек укуцана адреса неког стрима.

Ни то није све! Може се поставити чак и аларм. Осим генеричког звука аларма, може да се репродукује жељена MP3 датотека. Када аларм одсвира своје, могуће је отворите жељену веб адресу, а додатно на екрану уместо тачног времена може да буде приказано одбројавање до аларма.

Неколико недостатака

Постоји и неколико ствари које ми се нису свиделе, али без којих може да се живи :) Рецимо, не може да се дефинише више од једног аларма и он не може да се догоди за више од 24 сата. Даље не постоји могућност да корисник сам одабере боју или слику позадине, фонт и боју бројева. 

Моје рукотворине

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

3 мишљења на „Тачно време преко целог екрана“

  1. Nisam do sada naišao na lepoše dizajniran i korisnije opremljen čuvar ekrana. Saša je dao korisne primedbe naročito što se odnosi na mogučnost izbora većeg broja alarma ili podsetnika u toku dužeg vremenskog perioda. Bilo bi zgodno zbog rođendana na pr. Sve pohvale sa moje strane :)

Затворено за коментаре.