#E7testerRS екипа

Нокија је тржишту Србије на Фејсбуку показала функције новог телефона Nokia E7 у периоду мај/јун 2011. године. Поред тога, 7 независних Е7 тестера је тестирало нови паметни телефон.

Фотографије на екрану Nokia E7 изгледају живописније него уживо
Фотографије на екрану Nokia E7 изгледају живописније него уживо

Данас се завршила моја дегустација ове небо плаве лутке блиставо кристалног екрана као #E7testerRS. И баш као што сам у снимку распакивања и поменуо, а у складу са бројком у ознаци модела, ову машину је тестирало седморо особа из Србије, међу којима сам и ја. Док се упознајете са #E7testerRS екипом, пустите овај снимак помрачења месеца који сам снимио 15. јуна управо помоћу телефона Nokia E7 монтираног у ручно прављени држач на триподу, јер је музика у њему „много јака“.

Александар Бијелић

Александар (@bijelic) је из Београда и један је од организатора TEDxBelgrade и TEDxYouth@Belgrade. Са преко 10 година искуства у управљању пројектима и организационим променама у међународним организацијама у мултинационалном окружењу, тренутно води сектор који покрива широк спектар од пројектовања пословних процеса до пружања ИКТ услуга за преко 700 запослених на територији Србије.

О телефону је писао на страницама пројекта eLearning, где је тестирао како се E7 уклапа у mLearning технологије и да ли је погодан као платформа за mLearning. Истовремено је желео да тестира и провери да ли може да се користи у корпоративне сврхе а да истовремено буде друштвени телефон, који му омогућава да буде у контакту са пријатељима.

Иван Димитријевић

Иван (@fotomanijak) је из Београда и „бави се Интернетом“ преко 10 година, док „само“ последњих 7 живи од тога. Један од покретача форума EliteSecurity а о телефону је писао на свом блогу.

Радио је на стварању неких од најпосећенијих домаћих сајтова за Color press групу. Тренутно ради као онлајн стратешки планер. Користи Symbian телефоне од модела 6600 преко E60, E50 и E51 и надао се да је Symbian^3 на висини задатка.

Сандра Јаковљевић

Сандра (@sandraja) је рођена у Крагујевцу 1980. године. Мастер студије је завршила на Економском факултету у Крагујевцу, и веома брзо схватила да то није професија којом жели да се бави, због чега је наставила последипломске студије на пољу Индустријског инжењерства и инжењерског менаџмента, где је специјализирала Електронско пословање. Има искуства у сферама електронског пословања, маркетинга, смс маркетинга, писања и управљања пројектима, као и развоју веб страница на платформама отвореног кода WordPress, Joomla и Moodle.

Иако користи Андроид, желела је да тестирати E7 јер је Нокија одувек била њен свет. Зато што је опчињења мобилним телефонима и технологијама. О телефону је писала на свом блогу.

Иван Минић

Иван (@burek) је из Београда, легенда домаћег Интернета познат као оснивач Бурека. Припада генерацији која је фактички одрасла са телефоном у руци и он заиста представља централни део његове пословне свакодневнице. Телефон који тренутно користи задовољава његове потребе, али му је реалан недостатак физичка тастатура која би му омогућила да одређени тип таскова обавља телефоном, уместо што у таквим ситуацијама невољно вади лаптоп на неколико минута. О телефону је писао у посебној теми на форуму.

Бранко Пајић

Бранко (@baneweb) је најмлађи тестер (20 година), завршио је средњу економску школу у Вршцу и тренутно студира инжењерски менаџмент на ФТН-у у Новом Саду. У ИТ водама је од 2003. године и стекао је вишегодишње искуство са Joomla платформом и тренутно осваја WordPress. Учестовао је на домаћем RAF Challenge и на такмичењу GHOP под покровитељством Гугла. Воли да посећује ИТ скупове и размењује са разним људима мишљења о вебу и другим гик стварима. О телефону је писао на свом блогу.

Милош Ранђеловић

Милош (@X3mE) је из Ниша и студира информационе технологије на ФИТ-у у Београду. Девелопер по струци, мобилни ентузијаста у души. Већ пар година ради као „full-time software developer“, са повременим излетима на пољу веб програмирања и дизајна, што углавном чини хонорарно. Кад у слободно време ухвати слободно време, доприноси и заједници отвореног кода. Мобилним телефонима опседнут је још од појаве првих паметних телефона, и од тада је променио готово све популарне платформе. Најдуже се дружио са Symbian а најдраже са Android платформом. О телефонима радо спемује где год стигне по Интернету, било да је у питању блог, твитер, фејсбук или многобројни форуми које уређује или посећује. Технологија, геџети и Интернет су му саставни део живота. О телефону из Милошевог пера можете читати на његовом блогу.

Александар Урошевић

Ја (@urosevic) сам по занимању трговац, али никада у животу то нисам радио. Осим породице, волим још слободан софтвер и Интернет, па отуда порив да стално нешто истражујем и проверавам. Као један од пионира блоговања у Србији велики део размишљања на тему нових технологија бележим на овом блогу, где између осталог описујем и мобилне телефоне.

Е7 сам пожелео од тренутка кад сам на нету видео слику новог модела у најави, а како волим да извољевам и тражим длаку у јајету, трудим се да из свега извучем максимум и пожалим се на недостатке. Пошто савршено не постоји, трудим се да пронађем оптимално. Цеђење суве дреновине из Е7 са систематичним извештајима можете да читате овде на Записима.

На даље…

Данас у 11:30 на седам мејлове нас тестера стигла је порука скоја у себи садржи следећи текст:

Верујемо да вам се телефон свидео и желимо да вас обавестимо да ћемо бити срећни да наставите да га користите, дакле телефон нам не морате враћати! :)

Толико. Могу само да кажем једно велико ХВАЛА тиму Нокија Србија на лепом поклону, а посебно Горану Рудинцу што нас је окупио.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

2 мишљења на „#E7testerRS екипа“

    1. Хвала Деда на жељама, честиткама и поздравима, потрудићемо се, бар ћу ја а верујем и остали, да и даље уживамо у оваквој машини, са свим њеним добрим и лошим особинама. Забава и комуникација су загарантовани :) А уз то иду и љубав, и музика, и још свашта нешто лепо ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *