4 мишљења на „Како искључити обавештења са Фејсбука“

  1. Uvek su me nervirale sve teporuke posto sam retko na facebook-u, i cim sa video tvoj post odmah sam iskljucio sva obavestenja.
    Hvala na inicijativi :)

  2. Ne treba sve isključivati. Ima stvari za koje je dobro dobiti
    obaveštenje na imejl.

    Na primer: dobro je znati kada te neko taguje na fotografiji jer to može da znači oizbiljno narušpavanje tvoje privatnosti, ili dobro je znati kada neko napiše nešto na tvoj profil (wall), jer valja kontrolisati ko ti šta piše, i slično.

    Još bi bolej bilo kada bi moglo da se na sličan način podešava šta će od svega onoga što stiže na Home stranu da bude isključeno. Ja bih tako rado isključio obaveštenja o raznim kvizovima kojima se zaludni bave.

  3. …jednom i ja da se slozim sa Predragom :) …prava stvar bi bila kad ne bismo morali da vidimo na Home strani ko koje kvizove igra (jer kakav je ko u krevetu, il kakav je auto za njega sigurno necemo saznati u kvizovima) i sl…

    …a tagovanje na slikama (iz iskustva) moze biti veoma komplikovano objasniti (cak i kad nema razloga za to) tako da je dobro dobiti obavestenje na mail i eventualno odreagovati… ista je stvar i sa komentarima na profilu, tj Wall-u!

  4. @Bojan: Као што Пеђа и Рафтер рекоше, неке ствари ипак треба оставити укљученим, посебно коментарисање на фоткама и зиду и таговање фотки, због контроле приватности.

    @Predrag Supurovic и @rafter: На главној страници са активностима пријатеља у подменију дугмета за сакривање, поред сакривања активности „пријатеља“ постоји и опција сакривања одговора предметног квиза. А постоји и начин за сакривање свих квизова од једаред. Ево хитам да напишем запис и о томе ;)

Затворено за коментаре.