Ако имате питање на тему Facebook, питајте

Пошто је учестала појава да на записима на тему „Facebook“ посетиоци постављају питања износећи своје проблеме са овим сервисом, одлучио сам да уз симболичну новчану надокнаду пронађем упутим све заинтересоване на место где могу пронаћи решење проблема у вези са сервисом Facebook.

Дакле, ако имате неки проблем, пажљиво прегледате сервис помоћи на Фејсбуку. поставите питање као коментар на овај запис а потом уплатите 400,00 РСД на жиро рачун бр. 200-47204151-03, Банка „Поштанска Штедионица“ а.д. Београд, на име Александар Урошевић. У року од 48 сати на вашу адресу е-поште стићи ће решење Вашег проблема, ако је проблем решив, одн. адекватан савет за мере које можете предузети уколико конкретно решење не постоји.

У нади да ћемо успешно сарађивати, пријатељски поздрав!

Додатак: ради верификације уплате потребно је да доставите слику уплатнице (може скенирана или сликана фото апаратом или мобилним телефоном ако је текст читљив). Поставите слику на било који сервер за хостовање слика (нпр. imageshack.us), а потом у коментару на овај запис ставите своје питање и УРИ до слике.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

62 мишљења на „Ако имате питање на тему Facebook, питајте“

  1. Да ли има потребе да пошаљемо и скенирану уплатницу на мејл како би могао да се увериш ко је извршио уплату? Или имаш друге методе за утврђивање уплатиоца?

  2. Cao, OK svako ima neke probleme, moj mail je dejanpetrovic2002(a)yahoo.com, zelim da te pitam nesto i ti mi reci da li je moguce i da li imas resenje za to. Naravno dobices i nadoknadu za to , naravno ako imas resenje. Interesuje me da li postoji nacin da se udje na neciji nalog facebook i na google mailu ali naravno ako nemam sifru. Ako imas resenje pisi mi mail i imacemo kontakt preko maila.
    Pozdrav

  3. cao,zanima me sta instaliran kada udjem na facebook nece da mi otvori slike niti ja mogu da postavim slike.a sve ostalo je ok

  4. e ovako… evo vec nekoliko dana na fb ne mogu da saljem i da odgovaram na poruke… tj. ne mogu nista da pisem!!! sta da radim???

  5. ja imam problem i to veliki… udjem u facebook i ukucam e-mail i sifru i posle toga mi kaze kompjuter acount disabled… a sve ok ukucam. mozda me je neko iskljucio sta da radim… odg…

  6. Поштовани @iva, @Zeljka, @Andjela Petrovic и @BELI, након уплате накнаде на жиро рачун из уводног текста бићете контактирани на остављену адресу е-поште са даљим упутством шта је потребно учинити да би решили проблем који имате.

  7. poštovani,
    moj problem na facebook-u je sledeći:
    Imala sam dva profila. Jedan je bio Marina Eleonora i taj sam koristila,a drugi koji sam otvorila a nikada nisam koristila je bio Marina Ristanovic. Kada sam u profilu Marina Eleonora promenila email adresu 7704826.063(a)telenor.co.yu vise nisam mogla da pristupim nalogu. Novi email koji sam ubacila je isti kao na profilu Marina Ristanovic. I svaki put kada sam htela da pristupim nalogu marina Elonora, fb bi mi otvarao ovaj drugi nalog koji ne koristim, tako da sam taj nalog deaktivirala. Moje pitanje – da li postoji sansa da pristupim svom nalogu Marina Eleonora

  8. Hvala što si uspešno rešio moj problem Urke masteru Fejsbuka. Meni je Fejsbuk poplavao i pocrveneo pa ne znam zašto lol

  9. @Ljubiša Bojić: Твој проблем са фејсбуком који мења боје је познат широј публици. То се дешава због периода вируса електронског грипа, и проћи ће само од себе првих дана пролећа ;) Иначе, твоја уплата је прошла 5. јануара.

    Молим особу која је уплатила новац 12. јануара да се јави како бих могао да знам ко је због спровођења помоћи. „Лозинка“ нека буде податак о томе у ком месту и у којој банци је извршена уплата.

  10. @anton: Наравно да ћу одговорити, само чекам да се реализује уплата. Да би убрзали ствар, приложите у коментару линк до слике уплатнице.

  11. ma da,pa da me zeznes,kao da me nije niko zeznuo kao ti…
    od kad su me zeznuli na eBay,ne vjerujem vise nikom!!!
    I????prvo ti reci, a i ja ti dajem rijec kad mi odg saljem pare…
    tj daj mi odg na mojproblem,a ja saljem 500,00 RSD

  12. @anton: Прва ствар, не мораш да шаљеш пет коментара узасотпно. Активна је модерација и коментари свих нових посетилаца се задржавају на модерацији. Дакле, ако је коментар пристојан онда буде одобрен.

    Друго, помоћ око Фејсбука наплаћујем само и једино 400,00 РСД. Дакле, цифра је симболична. Не тражим ни више ни мање.

    Треће, вишегодишње присуство на нету и неки стечени углед ми не дозвољавају да се бавим нет преварама, поготово не на свом блогу који пишем већ пет година.

    Процедура за добијање одговора од мене, док се проблем не речи, једноставан је и наведен у запису на врху ове странице. Нико није у обавези да тражи савет или помоћ од мене, али онај ко то жели мораће да ме испоштује. Уколико не, Гугл је ту.

  13. Na sajtu Facebook pojavio se profil moje maloletne cerke koji je neko kreirao pod njenim pravim imenom i datumom rodjenja.Tu se osim nekoliko njenih slika iz skole i sa drugaricama nalaze i grozne pornografske slike na kojima su devojke za koje neko ko je ne poznaje moze da pomisli da su njene.Molim Vas da mi pomognete da se to skloni i unisti ako je to miguce.Ja sam to prijavila policiji ali sam stekla utisak da oni ne mogu puno da urade.Novac cu uplatiti ali nemam skener ni znanje da prosledim sliku uplatnice.Molim Vas da ovo ne objavljujete zbog tajnosti.Unapred zahvalna zabrinuta majka

  14. @Vesna: Поштована Весна, што пре пошаљите пријаву на адресу е-поште abuse@facebook.com са линком до лажног профила Ваше ћерке. У року од 24 часа Фејсбук особље ће покренути поступак провере и у наредних 48 сати Вас известити о корацима које су предузели поводом санкционисања, одн. уклањања проблематичног налога.

    Потребно је да у е-поруци укратко напишете да се ради о лажном профилу малолетне особе. Надам се да ће Ваш проблем ургентно бити решен и молим Вас да ме известите о исходу.

    Уколико је Ваша ћерка млађа од 13 година, такође можете да пошаљите поруку на privacy@facebook.com са темом „COPPA Data Request“, како би добили податке за приступ налогу и сами уклонили компромитујући материјал, те покренули поступак перманентног уклањања налога.

    Важно! Да би осигурали што бржу интервенцију, такође попуните и пошаљите податке преко овог формулара.

    Са срећом!

  15. prilikom ukucavanja za log in na pocetnoj strani uopste nije u funkciji. da li je moguce da je neko hakovao moj nalog ili imao neovlasceni pristup, pa je adm. iskljucila pristup. o cemu se tu radi?

  16. Incorrect Email/Password Combination

    Facebook passwords are case sensitive. Please check your CAPS lock key. You may also try clearing your browser’s cache and cookies by following these instructions. Druze da li postoji resenje za ovaj problem? Molio bih samo kratak odgovor da ili ne, a za resenje problema ako je moguce naravno da cu ti dostaviti uplatnicu a potom i dobiti resenje. hvala

  17. @igor: Наравно, за сваки проблем постоји решење. У већини случајева, решење даје сам Фејсбук у поруци о грешци, али ако ни то не помогне, но постоје и детаљи на које Фејсбук подразумевано не обраћа пажњу а присутни су код домаћих корисника.

  18. pozz
    zanima me da li postoji ikakva šansa da se vrati fejs onakav kakav je bio do pre nekoliko dana?ovo je užas,ne znaš da li je gori home ili wall.ako postoji šansa,vrlo rado ću uplatiti tih 400 din.
    hvala.

  19. @Predrag: Ево (могућег) решења.

    Међутим, препоручујем свима, уместо што теже ка томе да се врате на старо, да се навикну на нови изглед и распоред насловнице Фејсбука. На први поглед изгледа конфузно, али је упркос таквом мишљењу веома интуитивно организован. Као и за сваку промену потребно је мало привикавања, а када се привикнете видећет да је сада употреба ове друштвене мреже ефикаснија.

  20. Incorrect Email/Password Combination

    Facebook passwords are case sensitive. Please check your CAPS lock key. You may also try clearing your browser’s cache and cookies by following these instructions.

    Pratio sam sva uputstva koje mi face nudi ali ne moze. Ako ne budes mogao da ga osposobis, ti ga slobodno obrisi. Druze ja sam ti uplatio, ali ne znam kako da ti dostavim uplatnicu na uvid nikada tako nesto nisam radio, ako imas neki mail posalji, pa cu ti dostaviti. unapred hvala

  21. Nece drugar new pomaze nista

    Invalid Email

    Please enter a valid email address.

    Mozes li ti da obrises moj nalog

  22. @igor: Да ли ти је уопште налог активан? Која ти је адреса до профила? Да ли си сигуран да уписујеш праву адресу е-поште?

  23. upisujem tacnu email adresu 100 % jer je ona br. mog telefona tako da nemogu nikako da pogresim. Nalog je aktivan stoji slika ali ne mogu da mu prisrupim.

  24. @igor: Није битно да ли твија адреса е-поште постоји или не, већ да ли си њу користио за Фејсбук налог. Ако си на Фејсбуку уписао другу адресу е-поште, џаба што ти је та валидна када у бази не постоји адреса са бројем телефона већ нека друга.

    Дакле, мораш уписати адресу којом си се регистровао. Веза коју си оставио води на страницу за пријаву, не на страницу твог профила.

  25. @igor: За адресу до профила: питај неког од својих пријатеља са Фејсбука преко електронске поште да ти дају адресу.

    Ако си оставио доступним да твоји пријатељи виде која ти је адреса електронске поште, могу ти такође рећи и то, што ће ти олакшати процедуру за ресетовање лозинке.

    Помоћ преко телефона не пружам због ранијих лоших искустава.

  26. probao sam sa prijateljima ali tamo nema nista sto bih meni pomoglo. da li ti preko ovog url koji sam ti poslao mozes nesto da uradis

  27. @igor: Видећемо. Далју преписку ћемо наставити преко е-поште. Имаш моју адресу у једној поруци коју сам ти послао пре дан-два.

  28. Ukoliko, usled obima posla, budeš imao potrebu za upošljavanjem novih stručnih saradnika, javni mi na mail (ne zahtevam penziono i socijalno… samo zdravstveno)

  29. bila sam na facebooku normalno..izbacilo me i vise se uopce nije htjelo upisat nazad..otisla sam na fejs od frendice i vidjela da me vise uopce nema na facebooku..nema komentara,nema niceg..kao da me netko obriso..sta to moze biti?sta sad da radim? molim pomozite

  30. @BRANKKO: Договорено! ;)

    @MaRiJa: Веома је могуће да је неко пријавио Ваш налог као неприкладан, лажан, дупли или нешто слично што се коси са правилима Фејсбука, те су чике из врха уклониле Ваш налог без упозорења. Покушајте да затражите ресетовање лозинке уписујући адресу е-поште са којом сте се регистровали на Фејсбук, након чега ћете добити даље инструкције. Ако Фејсбук јави да таква адреса е-поште не постоји у бази, значи да је Ваш налог перманентно уклоњен. Можете покушати да направите нови налог, с тим да овога пута водите рачуна о поштовању правила куће.

  31. Aleksandre, meni je potrebna pomoc oko Facebook Profila, kada zelim da se ulogujem na profil, kaze mi da nisam unela dobar password ili e-mail. Sigurna sam da je sve tacno uneseno, i user i pass. Da li je moguce da mi je neko ishakovao profil, kucala sam sve kao i uvek, isti pass i isti e-mail, nikad nisam menjala da me obavestavaju na drugi e-mail, sve je bilo kao pre godinu dana i dalje nemogu da se ulogujem :(… ?

  32. imam jedan veliki problem, zaboravio sam sifru, a nemogu da je resetujem zato sto je mejl promenjen i nepostoji vise bilo je nakraju.co.yu a to sad ne vazi a na rs greskom napravio novi nalog, ustvari evo moj broj posto se slabo snalazim da vam objasnim, 0641275018 igor oduzicu vam se kako zelite samo mi pomognite

  33. @Maja: Да ли сте решили нешто по том питању?

    @igor: Поштовани, на адресу е-поште коју сте оставили већ три дана не може да буде испоручена порука са решењем Вашег проблема. Помоћ преко телефона не пружам због потребе за разменом дугачких линкова.

  34. aleksandre…Хеј,

    неко је регистровао и потврдио е-адресу ruta1970@gmail.com, која је претходно била везана за твој Фејсбук налог. Пошто је е-адреса ruta1970@gmail.com потврђена, она је уклоњена из твог налога. Ти не можеш више користити ову e-mail адресу да би се улоговао, и ми нећемо слати обавештења о твом налогу на ту адресу.

    You can still log in using ruta1970@gmail.com. (Your same old account password will work with this email.) We will be sending notification emails for your Facebook account to ruta1970@gmail.com. primio sam taj mejl od facebooka…ne mogu da se ulogujem profil mi i dalje stoji,na mejl mi stizu obavestenja i dalje ko mi je pisao por i sva obavestenja…jel imas resenje zato?? ako oces odgvori mi na taj mail…ruta1970@gmail.com

  35. ja sam se vec konektovala ali ne mogu nikako da udjem u profil.zatom sto pise da mija mail adresa vec postoji pa naravno da postoji kad je moja,……………………

  36. Resetovala sam pass na fb,e sad nece da mi stigne e-mail za unoos novog pass…Sta da radim?

  37. imam jedno pitanje..
    neko mi je zloupotrebio facebook-a so to sto mi je kopirao slike od mog facebook-a i napravio e laznim facebook-a sa drugo imae a moje prezime .kako mogu to ja nauciti ko je taj ko je njegova e-mail adresa i kako mogu to blokirati…
    hvala puno….dako makedonije

  38. marija da li ste uspeli da udjete na face?meni se isto to dogodilo juce i ne mogu nista da uradim.

  39. pre nekoliko nedelja sam se registrovao na facebook.juce mi je virus napao kompijuter. i vise neznam kako da se udjem u moj facebook.da li se moze to pronaci nekako.

  40. Trazi mi da napravim elektronski nalog i da jos uvek nalog na facebook nije potvrdjen. Zanima me sta da radim

  41. da li neko zna da li moze i kako da udjem nekom na face imam e-mail ali nemam sifru… cuo sam da postoje mnogi nacini ali nznm koji su… ako neko zna i hoce da mi kaze swaka mu cas…

  42. Molim za pomoć… Već mesec dana pokusavam da se registrujem na Facebook,ukucam ispravan email,datum,ime i preyime,loyinku,ali se pojavi Niste podesni da se registrujete na Facebook…ZASTO??????? Molim vas za odgovor?
    Ana

  43. @Miladin: На питање „Да ли могу да видим“ и „Како да видим“, као и остале варијације на тему „ко посећује мој Фејсбук налог“, одговор потражите на Фејсбук Србија.

    @Nikola: Најједноставнији начин је да контактирате власника налога и питате га да Вам да лозинку за приступ налогу. Друго решење је МАНИ СЕ ЋОРАВА ПОСЛА!

    @Ana: Ако сте малолетно лице, не можете се регистровати на Фејсбук, обзиром да је то сервис предвиђен за пунолетне особе.

    За ове и све остале проблеме, на даље погледајте сервис помоћи за Фејсбук, пошто ја услед нерентабилности ЗАТВАРАМ ФЕЈСБУК ОРДИНАЦИЈУ.

Затворено за коментаре.