И укус, и Jacobs Monarch

Док сам се синоћ враћао са другог краја града до стана, шетајући од радње до радње трагао сам за теглицом Jacobs кафе. То иначе онако споља изгледа овако. Међутим, као што сам и очекивао, у неких двадесетак радњи само сам у једној пронашао кесице без глупавих додатака „два у један“ и „три у један“, па сам узео за почетак 3 комада (до понедељка, т.ј. сутра), да се повратим из мртвих.

Jacob Monarch (Krönung)

Не знам какав је осећај када никотински зависници кроз плућа пропусте први дим после краће паузе, али осећај који пружа ова малена кесица укусне кафе је неописив. Какве донкафе и грандови, све ђутуре то има укус муља и блата.

Nescafé (Classic) ми је превише кисела (пио је скоро две године, пре Jacobsa, од тада ми и датира шоља са фотке), пробао сам још неке инстант кафе, али, само ово је укус који ми прија. Стварно краљевски! Мммм…

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

10 мишљења на „И укус, и Jacobs Monarch“

  1. Kao istinski kafoman i ljubitelj kafe – potpuno te razumem :)

    Inače, u poslednjih 7-8 godina kvalitet Nescafe Classic koju je moguće kupiti u domaćim prodavnicama je sve lošiji. Ne samo da je postala kisela već ima i neku kiselu gorčinu koja je, nemam bolju reč, odvratna. Kafu pijem bez šećera, obično sa malo mleka, jaku, baš jaku i ako kafa ne valja… ništa mi ne valja :o)

  2. Замисли само осећај зависника и од кафе и цигарета, кад ујутру зажди један цигар и сркне кафу, ову твоју :) Kуд ћеш лепше, још ако је викенд….ијаоооо, милина.

  3. Svaka vama čast, ali meni nema ništa bez turske slatke… Вуле je lepo opisao jutarnji merak sa cigaricom i kaficom koji upražnjavam evo deseta godina. Najsmešnije mi je bilo što mi je cimer na faksu (extremni sportista) stalno prebacivao kako neću doživeti 40-u koliko kafe pijem, a on godinu dana posle toga ode kod doce zbog problema sa stomakom i ovaj mu ustanovi – čir. Lepo ja pričam, sve je u glavi.

  4. Ал, има ту једна ствар која је веома битна. Ако претераш са количином, не можеш да уживаш. А ја баш волим да се потпуно предам првом гутљају тек скуване добре и укусне кафе.

    Ухватио сам себе једном да се наливам кафом као водом, и та кафа није имала апсолутно никаквог ефекта. А и знате как окажу, у малим се бочицама… ;)

  5. Nijedna ali nijedna-ni srpska (jer turci i bosanci drugacije prave kafu), ni razne nes varijante pa ni jedna druga jakobsova kafa nije kao Monarh! Zaista, sve ostale su kao razmuceni talog (soc).

    pozdrav ljubiteljima monarha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *