GNUzilla 32/33: септембарско изненађење

Како је Јелке најавио, али ретко ко од читалаца веровао, „школски“ двоброј GNUzilla магазина је изашао и постављен. Ево садржаја овог (дво)броја:

GNUzilla 32-33 садржај

У овом броју се налази и раније поменуто упутство за израду анимираних банера као GIF-ова. Због карактеристичног садржаја упутства (пуно слика а мало текста) прелом није испао савршен, па ако вас занима шта и како, можете да погледате и OnLine верзију у оквиру моје GIMP радионице.

Већ сам помињао раније да сам пустио RapidShare.com огледало GNUzilla магазина, па овом приликом подсећам да све бројеве објављене до овог момента (као и оне који ће тек бити објављени у будућности, кад се то буде десило), укључујући и два експериментална ћирилична издања (фебруар и април 2005) можете пронаћи на https://urosevic.net/gnuzilla/ a најновији број можете преузети са https://urosevic.net/get.php?id=gz3233-db.

НАПОМЕНА: Због простора на хостингу, на огледалу urosevic.net ћу морати да склањам старе бројеве зарад омогућавања више извора за нове. У сваком случају, званична страница и RapidShare ће садржати и старе бројеве.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

2 мишљења на „GNUzilla 32/33: септембарско изненађење“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *