Пажња! Појавио се нови опаки вирус PaNaT

Ево, да не буде како вас нисам упозорио, на MSN сам добио од два другара поруку следеће садржине:

reci svim tvojim kontaktima da ne prihvataju PaNaTa iz reeirti@hotmail Jer se radi o virusu koji formatira celi kompjuter i ako ga prihvati barem jedan tvoj kontakt primiti ces i ti automatski Posalji kopije iz ovoga do svih tvojih kontakta jer je vazno

Дакле, ако вас контактира неки PaNaT са (или из) reeirti@hotmail (шта год то значило), нипошто не прихватајте тај контакт нити поруку већ захтев одбаците, одмах искључите рачунар, одвијте осигураче, отворите прозоре, спустите ролетне и лезите под сто, док не прође опасност. У супротном, овај опаки вирус ће да вам „поједе језгро хард диска“ и форматира цео компјутер. АЛИ!!! Ако то није урадио неки ваш пријатељ кога имате у контактима, да знате да је већ касно јер сте већ аутоматски заражени и право је чудо што још увек можете да читате ово.

Ако МЕНИ не верујете, видите ово (није могуће да ови људи лупају глупости!?) :D први линк (погледајте shoutbox) и линк други.

Оно што мене интересује је, зашто забога те моћне антивирусне компаније већ нису издале обавештење на сва звона и пакете које отклањају ову пошаст, него чекају да се униште све машине света?! Како видим, први инфо о овоме који сам нашао пуштен је 5. фебруара, дакле пре чак ПЕТ ДАНА, и нико да нас обавести и заштити!? Стварно срамота!

Одох да се смејем још мало… шта је веће од људске глупости? :D

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Пажња! Појавио се нови опаки вирус PaNaT“

  1. Срећом, ово нисам добио на на е-пошту, већ на MSN. Да сам добио на е-пошту, вероватно би завршило као и сваки други спем ове врсте – послао бих аутору писмо које је неко једном негде написао, а тема писма је црнохумористични chainletter :).

    Мада, није ово ништа, како је било прошлог пута што памтим за „Инвитејшн“ на националној телевизији :(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *