Планета Србија = сви српски блогери на једном месту

Јутрос ме је обрадовала вест коју сам прочитао на блогчету госпођице Лилит – она и Данило су коначно започели пројекат Планета Србија.

Шта ово значи? Планета Србија је централизовано место на коме ће се представљати прикупљени записи свих, или већине српских блогера. Пошто је још увек у повоју, распоред објеката и логотип овог својеврсног портала још увек нису установљени, што не значи да у блиској будућности неће бити.

Ако сте заинтересовани да се и ваче блогче појави на Планети Србија, а немате појма како то да изведете и кога да питате или да се јавите, обратите се Данилу на данило@квота.нет (али, нормално, адресу пишите латиницом :). Такође, ако се ваше блогче већ налази овде, а ви не желите да се више појављује, јавите се на исту ову адресу, и жалите се Данилу, јер, он је крив због тога ;)

И д ане дужим даље, напоменућу само да док се не направи адекватан логотип и дугменце-банерчић за рекламирање, везу до Планете Србије ћу држати као последњу ставку у мојим главним линковима (мени лево па на врху :)

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *