Три нове ствари

Прва и најбитнија ствар: Никола је добро, свакодневно једе, спава и каки, што ће рећи да полако али сигурно напредује и расте :) Најсвежије Николине слике постављам у Фото галерију

Друга новост – ових дана, тачније задњих месец дана, радио сам на новом изгледу мојих записа. Ослонио сам се на изглед newspapper теме из Serendipity Блог машине, и при томе мало изменио код bBlog 0.7.2 машине. Пакетић (печ/надоградња/како вам драго) који омогућава овакав изглед bBlog-a 0.7.2 можете да преузмете одавде. Унутра је и модфиквана функција за прављење календара са отклоњеном грешком која се огледала у постављању везе на први дан у месецу ако у месецу нема ниједног записа.

Још једна нова ствар је отварање форума „ЈКП Зеленило одговара…“ (за чијег сам модератора постављен) на KGOnLine форумима.

Објављено од стране

Александар

Самостални веб програмер. Дугогодишње искуство у развоју веб софтвера коришћењем WordPress, PHP, jQuery, HTML5, CSS3 (SASS/LESS).

4 мишљења на „Три нове ствари“

  1. Драго ми је, ем мило :) Ако желиш, употреби је (узгред, исправио сам везу ка пакету :) Још се мало размишљам да ли да скломим „ракуо“ из пописа веза у менијима, па да остану само линије, усправне танке/средер и дебеле, али… можда и буде у верзији 2.0 :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *