Три нове ствари

Прва и најбитнија ствар: Никола је добро, свакодневно једе, спава и каки, што ће рећи да полако али сигурно напредује и расте :) Најсвежије Николине слике постављам у Фото галерију

Друга новост – ових дана, тачније задњих месец дана, радио сам на новом изгледу мојих записа. Ослонио сам се на изглед newspapper теме из Serendipity Блог машине, и при томе мало изменио код bBlog 0.7.2 машине. Пакетић (печ/надоградња/како вам драго) који омогућава овакав изглед bBlog-a 0.7.2 можете да преузмете одавде. Унутра је и модфиквана функција за прављење календара са отклоњеном грешком која се огледала у постављању везе на први дан у месецу ако у месецу нема ниједног записа.

Још једна нова ствар је отварање форума „ЈКП Зеленило одговара…“ (за чијег сам модератора постављен) на KGOnLine форумима.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

2 мишљења на „Три нове ствари“

  1. Драго ми је, ем мило :) Ако желиш, употреби је (узгред, исправио сам везу ка пакету :) Још се мало размишљам да ли да скломим „ракуо“ из пописа веза у менијима, па да остану само линије, усправне танке/средер и дебеле, али… можда и буде у верзији 2.0 :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *