Угашен „Fluxmod“

На моју велику жалост, а верујем и других корисника и љубитеља FluxBox управника прозора (енг. Window Manager), 14. јуна 2004. године је угашен сајт Fluxmod (www.fluxmod.dk) – удружење корисника Флуксбокса који је стекао велику популарност од публиковања у августу 2003. године.

За време кратког рада је постао стециште великог броја људи који су једни другима пружали техничку и графичку помоћ и подршку. Променио је пет компанија за хостовање, али је свака од њих аутора овог пројекта, познатијег на нету као ikaro, обавештавала о прекомерној употреби MySQL упита и великом трансферу. Како човек није имао више времена и знања да унапређује позадинску машину која је покретала сајт, одлучио се на овај болан корак.

У свом „опроштајном писму“ се захвалио свим људима који су учествовали у раду ФлуксМода и прилагали свој допринос израђујући теме за ФлуксБокс (и сам сам аутор неколико тема) и учествујући у разговорима на форуму, као и ауторима самог ФлуксБокса. Комплетну поруку можете да прочитате на овој адреси.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *