Нови вид комуникације…

Захваљујући мом другару Авраму и његовом „Hacking Windows Live ID“ запису, регистровао сам нови MSN Passport urke@windows.sux на коме ћу (повремено) бити доступан преко MSN-а.

Не, није грешка; иза енглеског назива за један део грађевинског објекта или превозног средства, познатијег као прозор, стоји наставак .SUX.

Ако се питате зашто сам изабрао овакав домен, који уопште не постоји, одговор лежи у следећем: не волим прозоре јер их свака буба лако запрља и онда не дају леп призор када гледаш природу кроз њих па мораш да их чистиш. Ако сте не дај Боже, чак и случајно, помислили да ми је идеја била да пљујем по нашироко (и надугачко) познатом доминантном оперативном систему (чије име нећу поново да помињем јер нећу да му правим рекламу ;) ), онда сте потпуно у криву (илити: грешите :) ). На послу је испред мог радног места велики прозор, код куће ми је десно од рачунара велики прозор, и стално их неке бубе прљају и прозори морају редовно да се перу како би служили сврси. Е, зато их не волим, зато што траже редовно одржавање…

Одох да гледам фебруарско небо без звезда кроз прљави прозор… :(

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Нови вид комуникације…“

  1. Е, видиш, тај детаљ нема :) Т.ј. никако :) Да би верификовао е-пошту мораш да кликнеш на линк који добијеш у поруци коју ти је МСН послао на е-пошту коју си унео (у твом случају moj@nalog.com).

  2. Najveca fora je shto ne mogu da udjem uopshte u inbox na taj moj nalog. Pishe tipa not supported bla bla… A ja se taman obradovao da zveknem neku dobru adresu ccc

  3. Ствар је у томе што се може регистровати произвољна адреса, а не у фејковању комплетних сервиса. За пошту је потребна @hotmail адреса, за „живо место“ потрбна је валидна адреса.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *