VaScrSaver Wild на српском

Кад не ради ништа, ово моје ново мобилно сокоћало оде у StandBy статус и покаже једну малу линију са тренутним датумом и временом. Међутим, то ми је превише ситно, па сам мало потражио неко боље, уочљивије решење. Као једно од „лепших“ је чувар екрана VaScrSaver The Summon Work који је приде и бесплатан. Пакет тема за овај чувар екрана можете преузети одавде, а ја сам прилагодио тему Wild тако да показује локализоване називе дана у недељи, као што се може видети на приложеним сликама.

VaScrSaver уживо VaScrSaver приказ

Одавде можете преузети пакетић са модификованом темом VaScrSaver Wild на српском.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

9 мишљења на „VaScrSaver Wild на српском“

  1. Наравно да нисам. Имам фирмвер 5.0638.3.0.1 и ради ми одлично. При томе, чини ми се да је то последњи фирмвер за N70, па нема потребе експериментисати са тиме… за сада :)

  2. Чек, полако :) Каквим TIM-овим подешавањима? Ово и јесте најновији званично доступан фирмвер са NOKIA сајта. Нема ни „Т“ од TIM софтвера/фирмвера који је раније био на телефону ;)

  3. 5.0647.3.0.1 је фирмвер за Шпанску Orange мрежу, т.ј. њихов модификовани фирмвер. Последња званична Nokia верзија фирмвера је 5.0638.3.0.1 и њу као најновију нуди онај онлајн апдејтер :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *