Олакшање у спарне дане

Нисам купио климу (још), нисам променио црево на туш батерији у купатилу, нисам отворио врата фрижидера, нисам добио седмицу на лотоу, није ми умро богати рођак у иностранству и оставио билоне у наследство. Само сам завршио четири текста, по два за Свет компјутера и Гнузилу :)

За јулски СК сам одрадио рецензије Fedora 7 и Tellico 1.2.11, о чему ћете моћи да читате колико 1. јула.

Трећи двоброј Гнузиле (број 30/31 за јун/јул 2007) красиће још једна моја колумна (овога пута се тиче заглупљивања узрокованог „клик“ системима) и водич за експлоатацију три филтера у Inkscape-у 0.45.1 (Perspective, Extrude и Blur). Резултат тог водича погледајте одмах, а текстове прочитајте за неколико дана, чим GNUzilla изађе на е-киоске ;) (надамо се до 20. јуна)

Примена ефеката у Inkscape-у

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

2 мишљења на „Олакшање у спарне дане“

  1. Daleko je 1.jul,ko ce da ceka !!! Ako moze daj ukratko tvoje utiske kakva je Fedora 7 ??? Ja sam probao 6. da instaliram pa nesto kao nisam uspeo ( problem Eror 15.)Jos je nisam skinuo ali nameravam sto pre da je probam,valjda cu biti bolje srece !!!Pozdrav !!!

  2. Ако имаш брзи нет, онда препоручујем у случају да имаш велике прохтеве (мултимедијална илегала). Ако немаш брзи нет, и довољан ти је слободан софтвер (нема DivX, MP3, WMA/WMV, и друго), онда препорука.

    Мислим, препоручујем у сваком случају, јер је дотераније, затегнитије, лепше, новије и боље од FC6 :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *