(jig)SAW III = гхеее :/

У стомаку осећам мучнину и грч, руке су ми одузете, глава као да лебди, емоције испране. Ах да, ноге су ми утрнеле и у грчу.

Слагалица 3 је званично криминални трилер, а онима који су га одгледали хорор са високим коефицијентом страве и бола. У глобалу, врхунац визуелног бола који сам осетио у филму догодио се на три места. То је онај осећај кад пожелиш да скренеш поглед јер ти се гади и све те боли због онога што видиш, мука ти је, тело ти трни, срце је близу брзине звука, адреналин ти пуни тело, лебдиш… лудило.

Први део Слагалице је био одушевљење јер је у то време био углавном другачији од већ виђеног репертоара хорора и трилера. Смртоносне играчке и безизлазна слагалица „нанети себи бол да би живео или умрети у ишчекивању сигурне смрти“ унели су осмех на лицима хоророфила :)
Слагалица 2 је више пала као детективска франшиза са недовољно језивог материјала. Онако, да се одгледа, али ништа спектакуларно, осим јасне назнаке на крају да ће бити и наставка, али тек пошто смо открили ко стоји иза целе приче.
Тројка је, између осталог, борба за Џонов живот, прожета са изненађујуће доста ликова остављених у животу (где је нестао судија?!). Но, остало је АЛИ, које нећу образлагати док сваки читалац овог записа не одгледа филм…

Једно је сигурно, биће и четвртог дела }:E

За фанове Слагалице, званична адреса за све делове је www.officialsaw.com

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

6 мишљења на „(jig)SAW III = гхеее :/“

  1. Нисам знао да се „SAW“ преводи као „Слагалица“ :) ја мислио да је тестера :) Иначе, гледао сам само други део и мање више је ок, али треба погледати и трећи део.

    Уживај и срећна Нова година и божићни празници!

  2. Па оно пази, преводи се као „Слагалица страве“, али га ја мало скратим. Иначе, надимак Џона Крамера је Jigsaw, и радња је прожета слагалицама/загонеткама којекаквим. Па ти сад, ако не сложиш игрицу, чика Џигисав ће уживати у твојој патњи, оних минут и кусур, док ти „паклена играчка“ не смрска/прободе/растргне/истопи/шта-већ који комад тела :) Обавезно огледај и први део.

    И да, срећна и теби, и ова нова, и да те бежични таласи добро служе, да буду мирни, стабилни и брзи ;)

  3. Одгледао сам јуче први део. Ипак ми је други занимљивији. Али морам признати да је и први део скроз добар. Једва чекам да одгледам тројку :)

  4. gledao sam keca, zaista fenomenalno osmisljen film … samo sto sam ja jedno vreme ziveo u iluziji da je saw kao testera :D

Затворено за коментаре.