Други смак света само што није

Ако сте се запитали зашто се свет још није смак’о а требало је данас, 21. маја око 6 поподне, то је зато што код нас у Србији све касни, по обичају, па тако и овај смак света који ће се по нашем локалном времену десити тек сутра, 22. маја око 3 после поноћи (док многи буду спавали).

О чему се бре ради, какав смак света?

Значи и ви сте необавештени као и ја? Е па овако, нека матора будалетина из Калифорније (нормално американац, ко би други), растумачио је Библију и израчунао да ће „д џаџмент деј“ да се деси 21. маја 2011. око 6 сати поподне.

Добро вам је познато да уз једну способну будалу иде и гомила оваца за шишање, па је тако и овај осамдесетдеветогодишњи фосил Харолд Кемпинг дугогодишњим „проповедањем спасења“ преко ФМ радио таласа навукао овце широм „обећане земље“ да инвестирају, пардон — донирају кинту у развој његове религијске радио мреже, преко које годинама трује будале (исто к’о Пинк&Гранд код нас, само још и горе).

Е, овај нафатирани лик је прерачунао да ће Исус по други пут да се спусти на Земљу поменутог 21. маја 2011. око 6 поподне (GMT -07:00), и 2% популације да поведе у Рај, а сви остали иду на печење. Једино ми није јасно да ли су тих 2% само они његови шабани који га пуне зелембаћима, или је укалкулисао цео свет (пошто, јел’те, није у питању „Смак Америке“ него „Смак света“). Како год, мислим да му је омиљена песма „Money, money, money. Must be funny иn the rich man’s world!“.

И док чекамо тај смак, згодан је тренутак да се подсетимо како то ради наш СМАК — снимак из давне 1977. кад сам се ја родио. Преживели!

http://www.youtube.com/watch?v=QD_lGReBQuY

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

3 мишљења на „Други смак света само што није“

  1. LoL, malopre napisah kod Milana komentar da nisam imao pojma da sam preživeo „još jedan“. Nekim ljudima je baš dosadno… al’ sa druge strane, deluje zaista isplativo osnovati sektu i lupiti neku glupost… što veća glupost, više para od ovaca.

  2. Kod Amera navodno postoji nekakav zakon da su „vjerske zajednice“ oslobođene plaćanja poreza, pa zato tamo takve sekte niču ko gljive poslije kiše. Kad malo bolje pogledamo, skoro sve sekte su tamo nastale, krenuvši od Jehovaca koji svako malo imaju smak svijeta, pa nadalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *