Веб из нафталина

Нафталин је ароматични угљоводоник беле боје са хемијском формулом C10H8. Користи се за „терање“ мољаца (али не и за Љубу Мољца) и других буба штеточина од вунене гардеробе.

Жаргонски, нафталин је појам који означава нешто што је застарело и одавно познато (знате за фору из нафталина о духу са плавим оком? ;) ). Е, управо сам мој сајИт, који је на серверу Верат.нет био до… не знам када, датира из 2002. године и „одазивао“ се на urke.on.to, поставио на http://urosevic.net/urke.on.to/. То је иначе оно што је претходило Записима.

Занимљиво је видети како су тада изгледали ГНУ/линукс програми, и тада надасве користан мој ЧПП ГНУ/Линукс корисника, а ту је и једна од прича о мојој миграцији на слободни оперативни систем.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

7 мишљења на „Веб из нафталина“

  1. @Walker: Шта све по прашњавим дисковима може да се нађе… :)

    @Charolija: Хвала! Кад бих још свашта нешто сконцентрисао на нешто конкретно, било би много боље. Ал’ жива душа, хоће све да зна :)

    @Sasa: У менију је нека цура за „тапета“ за радну површину (енг. wallpaper :D ), и тада сам се опасно ложио да ми она буде на менију… овај, у менију, или како год :) Минимализам је права ствар, још да научим да га организујем :)

  2. @Rada: Мислиш да је то само због хороскопског знака? :) Ја пређох тридесету, сад мноме валада зодијак девице :) Ако се нешто не промени за 10 година, онда већ имамо проблем застарелости :O

    @BRANKKO: Како се не бих сећао, тада си још користио Линукс ;) Један другар ми је пре онолико година рекако како је у војсци читао xxx приче у „литератури“ и видео мој ник, па се питао да л’ сам то стварно ја или случајност :D Младос’ лудос’ :)

    Очекујем тај флешбек (а шта ти је са старим блогом?)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *