Свршити уз СМС

Мотам Блогодак и налетим на Горанов чланак „Време ћутања“ о изборном СМС спему у сред „шутње“, па ми паде на памет да свршим овогодишњу председничку (пост)кампању са једном СМС спемом који сам добио од другара (кога сам помињао у запису „Ко ћути?“). Шаље он мени:

Бог се јави пријатељу кад устанеш 3. фебруара у недељу, ако желиш земљу чврсту помоли се часном крсту и не гласај за туђина, но’ за нашег домаћина. Туђина је било доста од србије шта нам оста, но размисли са фамилијом, пријатељем и комшијом да ли има ико бољи по народној да је вољи и свима је нама жеља да имамо градитеља ко у доба Немањића срцем гласај НИКОЛИЋА па поруку ти продужи, нашег Тому заокружи (1)

… а одговарам ја њему:

Друже, ја свој глас чувам за Краља. Лицемерним среброљубцима не поклањам тај племенити ресурс и користим слободу избора да тај дан проведем у кући са својом породицом, а не на циркуској позорници. Ако си Србин, Православац, подсети се друге Божије заповести!

Нисам му написао „Јебо те Тома!“, ал’ ће ваљда да скапира.

П.С. Сад видех, пре 3 минута завршило се гласање за друга преЦедника Републик Србије у другом кругу. Баш сутра да видим шта сам пропустио.

Објављено од стране

Александар

Данијелин супруг, Михаилов и Николин отац. Веб програмер и оснивач TechWebUX.

4 мишљења на „Свршити уз СМС“

  1. Ма није нико од њих двојице „пукао“, никако народ да схвати. Овај „победник“ ће наредних 5 година да јаше народ као „председник“, а овај „губитник“ ће да ради исто то само на другачији начин. Што би рекли: „Сјаши Курта да узјаше Мурта“, оно јесте да су у овом случају Курта и Мурта иста личност, али на жалост укупни број им се не смањује због тога. Напротив, повећава се број јахача и расте геометријском прогресијом.

  2. Jednu stvar bih voleo, da novinari i komentatori prestanu da govore da ako Toma pobedi da je to sasvim druga drzava Srbija, a ako Boris(e) pobedi bice potpuno drugacija zemlja. Ja sam duboko uveren da se Srbija nece pomeriti u Afriku ako Toma pobedi ili da se preseli na francusku rivijeru ako Boris(e) pobedi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *