Mater vam jebem!
Prvi put sam doživeo da mi blog bude difejsovan zbog propusta na serveru na kome se blog nalazi. I baš sam ispizdeo…
Danas pred kraj rada krenem na sajt da vidim ima li novih komentara na zapisima, kad me dočeka
Dakle, danas, 11. avgusta 2006. godine u 11:59 veb hosting server hosting manije uhakovali su turski krekeri. Sve index.* i main.* su zamenili svojim sadržajem a pobrisali sve login.* strane (verovatno su još neku kerefeku napravili, ali sam ja uglavnom video te promene).
Nisu dirali ostatak sadržaja niti su dampovali baze podataka. D kueščn iz: zašto su to uradili (kakav jebeni rat to spominju)!?
Odoh da radim… hmmm…
Piše: Aleksandar
Kategorije: Veb
Oznake: cracking, deface, hostingmania, index, rat













6 komentara na „Mater vam jebem!“
12. avgust 2006. u 00:05
Hm, smejali smo se svi kad su napadali digitalov forum, kad eto, pređoše i na lične sajtove… Turcima nešto fali, a to nisu srpski turisti…
12. avgust 2006. u 00:53
Lepo ja kazem batali umetnost i slobodan software Urke. Jok, neces da slusas nego kacis clanke kao sto je „Slobodna SRBIJA!“, pa jos povrh svega odaberes domacu hosting firmu koja se posle upada hakera i ne udostoji da prizna da je zasrala – na njihovom sajtu nema ni reci o trucizmima na sajtovima korisnika – osim ako probas da odes na forum – a tamo … Sramota – kakva neozbiljna firma … cccc
12. avgust 2006. u 00:57
… a sad sam im video i cene … pa za te pare ja hostujem sajt na 600Mb skoro 6 godina
13. avgust 2006. u 14:25
Još da su im barem stranice na engleskom pa da razumijemo koji su to konkretni motivi njihovog hackiranja. Možda borba protiv terorizma ili kurdskog separatizma? Tko zna, možda čak i saznamo uskoro.
15. avgust 2006. u 03:10
Sve sve, ali da Urke hostuje sajt kod domaćih šalabajzera, to nisam očekivao. Hostuj tamo gde i ja hostujem, super su
Tvoj sajt je već četvrti koji sam video da je difejsovan (a da nisam tražio): BalkanSAT, TeslaBG (srednja škola), Hostingmanija i tvoje mezimče.
16. avgust 2006. u 18:42
Slučajno danas tražeći neki Linuks logo naletim na ovo: http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,43/filter_ip,207.150.178.20/page,2